DJEČJI PLESNI PROGRAM

 

 

Program koji nudimo odnosi se na dva odvojena dijela:

1. Suvremeni odgojni ples za djecu predškolskog i školskog uzrasta te učenje urbanih plesnih stilova poput hip hopa, jazz dancea, plesnih noviteta i društvenih plesova.

 

2. Klasični balet za djecu. Ova aktivnost je ponuđena za djecu od 3 do 5 i 6 do 8 godina.

Kao i ostale grane umjetnosti, balet je nezamjenjivo sredstvo estetskog odgoja, čiji je cilj razvijati osjećaj i smisao za lijepo, postavljajući temelje muzičkog ukusa.
Omogućite Vašem djetetu da od najranije mladosti upozna i zavoli klasični balet.
Rani početak bavljenja klasičnim baletom omogućuje idealan razvoj postave tijela, pravilnog disanja, jačanje muskulature te općenito povećanje razine fizičke spreme, a sve uz razvijanje uvijek poželjnog osjećaja harmonične kretnje.

Svaki sat započinje serijom vježbi uz štap, te se nastavlja kombinacijama u prostoru. Uz osnovne elemente svladavaju se još i vještine okretanja, ravnoteže, a sve uz profesionalnu voditeljicu.

 

Dječji plesni program (urbani plesni stilovi, hip – hop, poping, locking...):

Pedagozi: Iva Hađina i Tin Bilić

                                                  

Balet za djecu od 3 do 5 godina i balet za djecu od 6 do 8 godina

Termini:

subota: 10 - 10.45 sati za djecu od 3 do 5 godina

               10.45 - 11,30 sati zadjecu od 6 do 8 godina


Novi termin:

srijeda:  17,30 do 18,15 za djecu od 3 do 5 godina

                18,15 do 19 za djecu od 6 do 8 godina

 

Djeca od 9 do 12 godina

 

ponedjeljak i srijeda 19,00 - 20,00

PEDAGOZI:

 

Iva Hađina

Rođena u Zagrebu 1996.godine. Počela sam se baviti hip hopom u 5. godini u plesnom programu Oš Nikole Tesle te s godinama taj stil njegovala u klubovima Ritam zona, School of street styles, Funkadelik i Hip hop house. Svoj vokabular sam proširila na house, suvremeni, locking, popping, waack i dancehall te korake i principe iz svakog primjenjujem u svoj class. Sudjelovala u projektima za Johann Franck, Eurobasket, Streetformu, Vern, Cedevitu te u predstavi za djecu Pinocchio i dječjoj animaciji u Dječjem gradu.